search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας Ρομά σε όλη την Ελλάδα για τη δολοφονία του 18χρονου στη Μεσσηνία

10.10.2020 06:41
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας Ρομά σε όλη την Ελλάδα για τη δολοφονία του 18χρονου στη Μεσσηνία - Media

 

Στους δρόμους βγήκαν Ρομά σε πολλές περιοχές της χώρας το βράδυ της Παρασκευής, για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία 18χρονου από 63χρονο στη Μεσσηνία.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιά σε λάστιχα και κάδους απορριμάτων σε σημεία της παράπλευρης οδού της Αθηνών – Κορίνθου, στα όρια Άνω Λιοσίων και Αχαρνών στο Ζεφύρι, στο Ζευγολατιό και σε άλλα σημεία.

Στον Ασπρόπυργο, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των οποίων φέρονται να σημειώθηκαν επιθέσεις κατά αστυνομικών, σημειώθηκαν στην Πατρών – Πύργου, στη Γαστούνη Ηλείας.

Στην Κορίνθου – Πατρών, διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος του Ζευγολατιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έλαβαν χώρα στον οικισμό της Αγίας Σοφίας.
Σημειώνεται ότι ο 63χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον 18χρονο Ρομά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή της Καλαμάτας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58