search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Αχ νιότη μου…: Ο Johnny Rotten των Sex Pistols λέει ότι θα ψηφίσει Τραμπ (Video)

12.10.2020 17:58
Αχ νιότη μου...: Ο Johnny Rotten των Sex Pistols λέει ότι θα ψηφίσει Τραμπ (Video) - Media
 
Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ο ίδιος και μπάντα του τρομοκρατούσαν τα ήθη της Βρετανίας και σόκαραν τους πάντες με τραγούδια που εξυμνούσαν την αναρχία και καθύβριζαν τη μοναρχία.

Σήμερα, ο «ιστορικός» τραγουδιστής των Sex Pistols, John Lydon, γνωστός και ως Johnny Rotten, όταν τραγουδούσε στο συγκρότημα, πρέπει να απογοήτευσε ακόμα και τους πλέον φανατικούς θαυμαστές του, καθώς δήλωσε ότι στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα ψηφίσει τον νυν πρόεδρο της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ο Lydon, που έχει και αμερικανική υπηκοότητα, δεν έκανε κάποιο πανκ αστείο, μάλιστα, αλλά μίλησε απολύτως σοβαρά, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί «να έχει έναν πολιτικό να είναι ηγέτης του κόσμου» και κάνοντας επίθεση στον Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν, τον οποίο και χαρακτήρισε ως «ξεμωραμένο».

Μιλώντας στον Guardian, o 64χρονος Lydon δήλωσε ότι «θα είμαι χαζός να μην ψηφίσω τον Τραμπ», καθώς «κάνει τη χώρα λίγο καλύτερη» και «είναι η μοναδική λογική επιλογή, τώρα που ο Μπάιντεν είναι αντίπαλός του, καθώς είναι εντελώς ακατάλληλος να ηγηθεί».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50