search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Καϊλή: Δεν θα κατέβω για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ το 2021 – Τι οδήγησε σ’αυτήν την απόφαση παρά τις φήμες

19.10.2020 09:38
Γιατί ο τραγουδιστής των System Of A Down ευχαρίστησε δημόσια την Εύα Καϊλή - Media

 

Τα πράγματα στη θέση τους για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, περί διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, θέλησε να βάλει η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Όπως σημείωσε η κ. Καϊλή, η φράση της για το «αν θα αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε», ήταν μια κλισέ πολιτική ατάκα.

Ξεκαθάρισε ότι το 2021 δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υπογράμμισε όμως, αργότερα ότι σε 2-3 ίσως χρόνια τίποτα δεν αποκλείεται και εξαρτάται από τις συνθήκες. Λέγοντας όμως πως ο χώρος της κεντροαριστεράς, έχει κουραστεί από προσωπικές φιλοδοξίες και πρέπει να ετοιμαστεί μια σύγχρονη ατζέντα.

Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η αλλαγή ηγεσίας μετά τις εθνικές εκλογές ή όταν τελειώσει η πανδημία. 

Υπενθυμίζεται ότι και η Καθημερινή είχε εμφανίσει την Εύα Καϊλή ως εν δυνάμει υποψήφια για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Πάντως, πληροφορίες του «Π» θέλουν την Εύα Καϊλή ακόμα να το σκέφτεται, παρά τις δημοσκοπήσεις που λέγεται και ακούγεται πώς υπάρχουν και βρίσκουν την Εύα Καϊλή όχι και πολύ ψηλά στον δείκτη δημοφιλίας των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής. Ο καιρός θα δείξει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50