30/11/2020 01:17:10

Πήρε 7.000 ευρώ για να …λύσει τα μάγια

Πήρε 7.000 ευρώ για να …λύσει τα μάγια - Media

 

Ακριβά φαίνεται ότι πλήρωσε μια οικογένεια την Ρομά που δήλωσε πρόθυμη να λύσει τα…μάγια και να δώσει λύσει στα προβλήματα του συζύγου που είχε με την υγεία του.

Όπως αναφέρει το lamiareport 7.000 ευρώ φέρεται να στοίχισαν σε μια οικογένεια από περιοχή της Δυτικής Λοκρίδας, οι «υπηρεσίες» γυναίκας Ρομά που προσφέρθηκε να τους λύσει τα μάγια τα οποία ήταν… υπεύθυνα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας (19/10) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με την κατηγορούμενη, που είναι κάτοικος Αττικής, να καλείται να δώσει εξηγήσεις για την αφαίρεση χρηματικού ποσού 4.000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε ή πήρε τέτοια ποσά από την οικογένεια, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών με 3ετη αναστολή, καθώς και την καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, καθώς η γυναίκα άσκησε έφεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.