03/12/2020 00:14:27

Σωτηρία: Μητσοτάκης – Τσιόδρας στο ίδιο αυτοκίνητο, τα δώρα που μοίρασε ο Τασούλας

Σωτηρία: Μητσοτάκης – Τσιόδρας στο ίδιο αυτοκίνητο, τα δώρα που μοίρασε ο Τασούλας - Media

 

Οι σκηνές που περιγράφει ο Βματοδότης από την τελετή για την ένταξη 50 κρεβατιών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία, δωρεά της Βουλής των Ελλήνων, δεν τις έδειξε η τηλεόραση.

Πρώτα απ΄όλα ο Πρωθυπουργός πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Δηλαδή έφτασαν στο «Σωτηρία» με το ίδιο αυτοκίνητο, φορώντας και οι δύο μάσκες.

Και προσθέτει: 

Εν συνεχεία δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα δώρα που έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας (πέραν της δωρεάς των ΜΕΘ). Έδωσε το αντίγραφο της προτομής της Θεάς Υγείας στη διευθύντρια των ΜΕΘ. Ήταν η προτομή που βρέθηκε στην Αμοργό και το αντίγραφο το έδωσε στη Βουλή για να το δωρίσει στο νοσοκομείο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Ο Πρόεδρος της Βουλής όμως είχε και ένα άλλο δώρο να δώσει: Μια εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας την οποία δώρισε στην προϊσταμένη της Εντατικής Κλινικής. Ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε και ευχαρίστησε έναν- έναν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την προσφορά τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.