search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:10
MENU CLOSE

Γυναίκα επιβάτης χτύπησε αεροσυνοδό στο πρόσωπο επειδή της είπε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο (Video)

21.10.2020 15:10
Γυναίκα επιβάτης χτύπησε αεροσυνοδό στο πρόσωπο επειδή της είπε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο (Video)  - Media

 

Τα περιστατικά ωμής βίας από τους διάφορους συνωμοσιολόγους και αρνητές της μάσκας, απέναντι σε ανθρώπους που απλά κάνουν τη δουλειά τους, τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. Τα περισσότερα δε, από αυτά τα περιστατικά χειροδικίας και άγριου ξυλοδαρμού γίνονται μέσα σε λεωφορεία ή μέσα σε αεροπλάνα. 
Στην πτήση προς Μαϊάμι από την Ατλάντα μια επιβάτης χτύπησε στο πρόσωπο μία αεροσυνοδό που της ζητούσε να καθίσει και να βάλει την ζώνη και την μάσκα της. Όπως κατέγραψαν οι κάμερες των κινητών μέσα στο αεροπλάνο η γυναίκα είναι όρθια, φωνάζει και βρίζει την αεροσυνοδό και στη συνέχεια τη χτυπάει στο πρόσωπο. 
Η γυναίκα που έκανε την επίθεση φωνάζει στην αεροσυνοδό ότι δεν έπρεπε να την αγγίξει και ότι για αυτό την χτύπησε. Φαίνεται όμως καθαρά ότι μέσα στο αεροπλάνο φοράει τη μάσκα της κάτω από το πηγούνι. Προηγουμένως είχε αρνηθεί μάλιστα να τη φορέσει κανονικά 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30