search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Κορωνο-κόλαση: Αστυνομία κάνει έφοδο σε πάρτι, ο κόσμος πηδάει από τα παράθυρα (Video)

23.10.2020 17:30
Ξάνθη: Το πάρτι κατέληξε σε επεισόδια με την αστυνομία - Media
 
Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Σάλφορντ στην Μεγάλη Βρετανία βιντεοσκοπήθηκαν να πηδάνε από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την ασφάλεια που τους διέλυσε το πάρτυ.
 
Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φοιτητές σκαρφαλωμένους έξω από τα παράθυρα των φοιτητικών εστιών, να πηδάνε από τις προεξοχές ύψους 3,5 μέτρων καθώς οι φίλοι τους προσπαθούν να τους πιάσουν.
 

Τουλάχιστον δύο φαίνεται να προσγειώνονται “οδυνηρά” στο έδαφος. “Το νοσοκομείο του Σταλφορντ θα είναι γεμάτο το πρωί”, ακούγεται να λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με τον Independent, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ είπε ότι γνώριζε για το βίντεο και ότι “αναλαμβάνεται δράση”.
 
“Το Πανεπιστήμιο παίρνει αυτό το θέμα απίστευτα σοβαρά και έχει γράψει στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες”.
 
Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο, αλλά το Σάλφορντ βρίσκεται σε lockdown, πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται στους ανθρώπους να “αναμιγνύονται” με άλλα νοικοκυριά σε εσωτερικούς χώρους. Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, στο Σάλφορντ, οι παμπ και τα μπαρ πρέπει να κλείσουν και οι κάτοικοι να πάψουν να ταξιδεύουν έξω από την περιοχή.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50