search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:53
MENU CLOSE

Η Patty επέστρεψε στην ελληνική TV: Δείτε πώς είναι η Αντονέλλα σήμερα

27.10.2020 15:47
Η Patty επέστρεψε στην ελληνική TV: Δείτε πώς είναι η Αντονέλλα σήμερα - Media

 

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές, μέχρι και το Hannah Montana.

Το 2008 ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε μεταγλωτισμένη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Πλέον, η Patty, Patito Feo στα ισπανικά, επανήλθε καθημερινά στο MEGA κάθε μεσημέρι στις 14.00 και έχει γίνει ήδη θέμα στα social media. Πολλοί δε, “έψαξαν” και εντόπισαν την τότε 14χρονη -στη σειρά- Αντονέλλα στα μέσα δικτύωσης, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της.

 

Η ηθοποιός που υποδυόταν την Αντονέλλα είναι η Μπρέντα Ασνικάρ, 29 ετών σήμερα, και κάνει καριέρα στο τραγούδι ενώ είναι και σχεδιάστρια ρούχων. Ως “Αντονέλλα” κυκλοφόρησε επτά σόλο τραγούδια τα οποία κυκλοφόρησαν στα μουσικά άλμπουμ της σειράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desde que tengo 7 me corto el pelo yo sola. Y si hago desastres pero me encanta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BANDIDA (@basnicar) στις

Μάλιστα η Ασνικάρ παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αυτοβιογραφική σειρά “Yo Soy Glida” για τη ζωή της Αργεντίνας τραγουδίστριας Glida (1961-1996) η οποία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί από το αργεντίνικο Netflix. Συνολικά, έχει τραγουδήσει σε εννέα συνολικά μουσικά άλμπουμ, τα περισσότερα από τα soundtrack των σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:52