search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Τέξας: Εκκενώνουν τα σχολεία λόγω διαρροής χημικών ουσιών από εκτροχιασμό τρένου (Photos/Video)

30.10.2020 11:59
Τέξας: Εκκενώνουν τα σχολεία λόγω διαρροής χημικών ουσιών από εκτροχιασμό τρένου (Photos/Video) - Media

 

Την εκκένωση δύο σχολείων στο Μόρισβιλ του Τέξας προκάλεσε την Πέμπτη ο εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω διαρροής ουσιών από τα βαγόνια.

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC και αναδημοσιεύει η Καθημερινή, ο εκτροχιασμός του τρένου ήταν αρκετά βίαιος, προκαλώντας και την κατάπτωση βαγονιών στον παρακείμενο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

 

Το εμπορικό τρένο ξέφυγε από τις ράγες του σε περιοχή κοντά στα σύνορα του Τέξας με τη Λουιζιάνα, στον αμερικανικό Νότο, και διπλώθηκε σαν ακορντεόν που κλείνει, ενώ η διαρροή ουσιών από τα βαγόνια προκάλεσε συναγερμό στην περιοχή και τεράστιο μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία εκκένωσε ένα δημοτικό κι ένα γυμνάσιο στο Μόρισβιλ, ενώ οι κάτοικοι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος πήραν εντολή να κλειστούν στα σπίτια τους.

Τελικά η διαρροή περιορίστηκε και οι δρόμοι ξανάνοιξαν χωρίς άλλα προβλήματα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52