search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26
MENU CLOSE

Ηλικιωμένος οδηγός προσπάθησε να παρκάρει αλλά μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και μπούκαρε σε ένα κατάστημα (Video)

06.11.2020 13:18
Τρομακτική καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στο Τέξας – Πέντε νεκροί και 30 τραυματίες (Videos)  - Media

 

Έξω από το κατάστημα υπήρχαν θέσεις για στάθμευση. Ο 70χρονος οδηγός προσπάθησε να βάλει το αυτοκίνητο του καλά στη θέση, αλλά μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο. Έτσι αντί το αυτοκίνητο να σταματήσει, εκείνο εκτινάχτηκε σαν πύραυλος και όχι μόνο έπεσε στην τζαμαρία του καταστήματος αλλά μπούκαρε ολόκληρο μέσα κα έκανε το μαγαζί… καλοκαιρινό. 
Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Πατούμ Τανί στην Ταϊλάνδη και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Από τον θόρυβο της πρόσκρουσης οι πελάτες και ο υπάλληλοι των διπλανών καταστημάτων βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν τον 70χρονο οδηγό να βρίσκεται ακόμη μέσα στο όχημα του, να έχει αγκαλιάσει το τιμόνι και σοκαρισμένος να κοιτάζει μπροστά.
Οι ζημιές στο κατάστημα ήταν μεγάλες και θα χρειαστεί να αλλάξει όλη την βιτρίνα του αλλά όπως είπε και ο οδιοκτήτης «ευτυχώς ήμασταν κλειστά και μέσα στο μαγαζί δεν υπήρχε προσωπικό ή πελάτες» 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26