search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Επίθεση σε φωτορεπόρτερ από «αρνητή της μάσκας» καταγγέλλει η ΕΦΕ

08.11.2020 20:20
Επίθεση σε φωτορεπόρτερ από «αρνητή της μάσκας» καταγγέλλει η ΕΦΕ - Media

 

Πισώπλατη επίθεση από άτομο που συμμετείχε σε διαμαρτυρία ενάντια στις μάσκες και το lockdown, στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε φωτορεπόρτερ σύμφωνα με καταγγελία της ΕΦΕ.

Η Ένωση των φωτορεπόρτερ καταγγέλλει ότι «μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των “αρνητών του lockdown” στη Θεσσαλονίκη, η οποία και κατέληξε σε μικρής διάρκειας επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις, φωτορεπόρτερ δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από διαμαρτυρόμενο. Ευτυχώς ο φωτορεπόρτερ κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα, η γροθιά του διαμαρτυρόμενου να τον βρει στο πλάι του κεφαλιού και όχι στο κέντρο».

Η ΕΦΕ σημειώνει ότι λίγα λεπτά πριν «εθεάθη στο έδαφος καμεραμάν τον οποίο οι αρνητές τον χτύπησαν με κλωτσιές».

Η Ένωση σχολιάζει την πολιτική ταυτότητα των διαδηλωτών, σημειώνοντας πως «η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων ήταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης (ή τουλάχιστον η οργάνωση της συγκέντρωσης), οι οποίοι κρύβονται κάθε φορά πίσω από κάποια άρνηση που βρίσκει κοινό (κατά της συμφωνίας Πρεσπών, κατά της μάσκας, κατά του lockdown κοκ). Επικαλούνται την ελευθερία της έκφρασης αλλά χτυπούν συστηματικά τους αγγελιοφόρους της ελευθερίας αυτής, τους εργαζόμενους των ΜΜΕ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51