search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου: Η εξομολόγηση για τις δυο αποβολές που είχε στο παρελθόν (Video)

10.11.2020 10:04
Ρένια Λουιζίδου: Η εξομολόγηση για τις δυο αποβολές που είχε στο παρελθόν (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε δεύτερο παιδί.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πριν από το πρώτο της παιδί είχε δυο αποβολές, κάτι που της δημιούργησε φόβο. «Δεν αποκτήσαμε δεύτερο παιδί γιατί εγώ φοβήθηκα. Πριν κάνω τον Βίκτωρα είχα δύο αποβολές. Μετά μετάνιωσα. Όταν… ξεφοβήθηκα όμως, γιατί δεν υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος που να το δικαιολογεί, ο Βίκτωρας είχε γίνει έξι χρονών και δεν ήθελα να έχουν τα παιδιά μου τόσο μεγάλη διαφορά»,εξήγησε, ενώ μιλώντας για το Καφέ της Χαράς ανέφερε:

«Θα μπω στο Καφέ της Χαράς τέλος Νοεμβρίου και θα μείνω μέχρι το τέλος. Το νόθο παιδί θα είναι η Όλγα Σκιαδαρέση. Την Όλγα θα βάλεις να το κάνει γιατί η… μισή είναι ο Γεράσιμος. Η αμοιβή μου τώρα, σε σχέση με τους πρώτους κύκλους του Καφέ, είναι μικρότερη. Στις παλιές καλές εποχές, οι αμοιβές έπαιζαν γύρω από τα 10.000 ευρώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:03