search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Εικόνες αποκάλυψης από την κακοκαιρία στην Κρήτη – Η θάλασσα κατάπιε τη στεριά (Video)

10.11.2020 19:13
Εικόνες αποκάλυψης από την κακοκαιρία στην Κρήτη - Η θάλασσα κατάπιε τη στεριά (Video) - Media
 
Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, όπου δεκάδες κάτοικοι κινδύνευσαν και ανέβηκαν ακόμα και στις ταράτσες για να σωθούν ενώ πολλά αυτοκίνητα κατέληξαν στην θάλασσα, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Κρήτη το τελευταίο 24ωρο.
 
Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν και πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους. Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν πλέον στα σπίτια τους ενώ οι αρχές απευθύνουν εκκλήσεις για μεγάλη προσοχή, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει το νησί.
 
Πολλά είναι τα προβλήματα σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από τις Γούρνες μέχρι το Σίσι. Το βίντεο από drone που δημοσιοποίησε ο Nikos Somaras δείχνει με τον πλέον εύγλωτο τρόπο τον απίστευτο όγκο νερού που «σάρωσε» ότι βρήκε στο πέρασμά του μέχρι τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Μόλις 10 λεπτα σταματησε και μπορεσα να το πεταξω! στο βιντεο βλεπουμε υποχωρηση του νερου απο 3 εως 5 μετρα… πραγματικα σοκαριστικό! Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, αυλές και ισόγεια κτίσματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λάσπες και φερτά υλικά καθιστούν την προσπέλαση αδύνατη»
 
Πηγή: cretalive.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14