search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Μεθυσμένη μπέρδεψε το δρόμο και οδηγούσε επάνω στις ράγες του τρένου – Για 2 ώρες σταμάτησε ο προαστιακός (Video)

11.11.2020 15:00
Μεθυσμένη μπέρδεψε το δρόμο και οδηγούσε επάνω στις ράγες του τρένου – Για 2 ώρες σταμάτησε ο προαστιακός (Video) - Media

 

Τα ξημερώματα της Κυριακής που πέρασε οι άνδρες της αστυνομίας της Μάλαγας είδαν από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετήσει σε κάθε σημείο της πόλης ένα μαύρο αυτοκίνητο να οδηγεί στους άδειους δρόμους, να πηγαίνει στο αντίθετο ρεύμα και στο τέλος να μπαίνει και να προχωράει ακάθεκτο στις γραμμές του προαστιακού.
Και δεν μπήκε απλά στις γραμμές αλλά σαν τρένο έκανε όλη τη διαδρομή. Αμέσως διατάχτηκε να διακοπούν όλα τα δρομολόγια μέχρι να βγει το αυτοκίνητο από τις ράγες. Και στήθηκαν μπλόκα. Τελικά σε ένα από αυτά το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε επάνω στις ράγες πάντα και η οδηγός του βγήκε μεθυσμένη και ζητούσε το λόγο από τους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν. 
Μάλιστα επειδή οι ρόδες του οχήματος είχαν κολλήσει στις ράγες χρειάστηκε να έρθει γερανός για να πάρει το αυτοκίνητο από εκεί. Στη μεθυσμένη γυναίκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, για παρακώληση συγκοινωνιών και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50