search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Οδυνηρή πρόσκρουση ποδηλάτη σε… κάκτους – Χιλιάδες αγκάθια κατατρύπησαν το σώμα του (Video/Photos)

12.11.2020 10:55
Οδυνηρή πρόσκρουση ποδηλάτη σε... κάκτους - Χιλιάδες αγκάθια κατατρύπησαν το σώμα του (Video/Photos) - Media

 

Ένας ερασιτέχνης ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του αφαιρεθούν χιλιάδες αγκάθια αφού έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και έπεσε πάνω σε συστάδα κάκτων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στην Αργεντινή.

Ο Ντιέγκο Μορένο έπεσε πρώτα σε μια λακκούβα καθώς οδηγούσε το ποδήλατό του στην περιοχή City Park του Μπουένος Άιρες, και στη συνέχεια «προσγειώθηκε» στους κάκτους οι βελόνες των οποίων τον κατατρύπησαν σχεδόν σε όλο του το κορμί.

Όταν τυχερός στην ατυχία του, τον είδαν κάποιοι θεατές του αγώνα και έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αφαιρώντας επί τόπου χιλιάδες από τα αγκάθια που τον είχαν τρυπήσει. Ωστόσο ο ποδηλάτης κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί σε τοπικό νοσοκομείο ώστε να εντοπιστούν και να του αφαιρεθούν πλήθος άλλων αγκαθιών που είχαν παραμείνει στο σώμα του.

Ο Mορένο εμφανίστηκε ευγνώμων που οι τραυματισμοί του ήταν μικροί και ισχυρίστηκε ότι τα «γυαλιά» και το «κράνος» του τον έσωσαν από βέβαια τύφλωση. Είπα χαρακτηριστικά στον τοπικό τύπο: «Πηγαίναμε με τρεις ακόμα ποδηλάτες, ήμουν ο τελευταίος στη γραμμή. Δεν είδα μια μικρή λακκούβα στην άσφαλτο, και έτσι κατέληξα στους κάκτους. Δόξα τω Θεώ φορούσα γυαλιά και κράνος και δεν τραυματίστηκα το πρόσωπο ή το κεφάλι μου.»

An amateur cyclist crashed into a bed of cacti during a race in Buenos Aires Argentina

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50