search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Τίνα Μιχαηλίδου: «Δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον» (Video)

14.11.2020 11:12
Τίνα Μιχαηλίδου: «Δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» μίλησε η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, που διαγνώστηκε θετική με κορωνοϊό και πλέον διανύει την 9η ημέρα καραντίνας χωρίς συμπτώμα. 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε μέσω skype στη Μάριον Μιχελιδάκη και εξήγησε πως βρέθηκε θετικό στον ιό σε μια τυχαία δειγματοληψία. 

«Στην ιδέα ότι μπορεί να έχω κολλήσει άλλους ανθρώπους, δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον», ανέφερε η δημοσιογράφος. 

«Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια. Μακάρι όλοι να το περάσουμε στο σπίτι. Δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν στιγμές φόβου. Υπάρχουν συμπτώματα πολύ πρωτόγνωρα» συνέχισε η Τίνα Μιχαηλίδου. 

«Όταν άρχισε να πέφτει το οξυγόνο λίγο φοβήθηκα, γιατί είπα τι θα κάνω μόνη μου. Το πιο ανησυχητικό σύμπτωμα ήταν ο πόνος στον θώρακά μου και ότι έπεφτε το οξυγόνο και πολλές φορές φοβήθηκα ότι θα πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Ευτυχώς αυτό έμεινε μόνο ως ιδέα. Είχα αγευσία 5 μέρες και μια κόπωση. Για να είμαι ειλικρινής το πέρασα ήπια. Δεν έχω ιδέα από που το κόλλησα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό» εξήγησε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, που δεν βγήκε στον αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν υπήρξε άλλο κρούσμα. «Αυτό που μας έσωσε κυριολεκτικά είναι ότι όλοι φορούσαμε μάσκες», επισήμανε η Μάριον Μιχελιδάκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35