search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29
MENU CLOSE

ΗΠΑ: «Θόλωσε η κρίση μου» είπε 30χρονη δασκάλα που ασέλγησε σε 16χρονο (Photo)

16.11.2020 07:46
ΗΠΑ: «Θόλωσε η κρίση μου» είπε 30χρονη δασκάλα που ασέλγησε σε 16χρονο (Photo) - Media

 

Δασκάλα από τη Μινεσότα, παραδέχτηκε δημοσίως ότι την περασμένη χρονιά διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονο μαθητή της. Ωστόσο δεν θα μπει τελικά στην φυλακή όπως αποφάσισε ένα δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, εις βάρος της 30χρονης Μαντλίν Σμολτζ, που δίδασκε στο Γυμνάσιο Hermantown, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά τετάρτου βαθμού, όταν αποκαλύφθηκε η ανάρμοστη σχέση της με τον νεαρό.

Η σεξουαλική σχέση της 30χρονη με τον έφηβο καταγγέλθηκε στην αστυνομία τον Ιούνιο του 2019 από ένα πρόσωπο που δεν κατονομάζεται αλλά λόγω του επαγγέλματός του έρχεται σε επαφή με παιδιά. Τον ίδιο μήνα η Σμολτζ παραιτήθηκε από τη θέση της δασκάλας.

Στις καταθέσεις τους στην αστυνομία, τόσο η εκπαιδευτικός όσο και το θύμα παραδέχτηκαν ότι είχαν εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις. Η Σμολτζ παραδέχτηκε ότι είχε αγγίξει με ερωτικό τρόπο το αγόρι στα γεννητικά του όργανα και ότι του είχε ζητήσει να κάνει το ίδιο.

Οι σεξουαλικές πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι της εκπαιδευτικού, όπου ο νεαρός πήγαινε με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η Σμολτζ ζήτησε συγγνώμη για τη «θολωμένη κρίση της» που οδήγησε στην ανάρμοστη σχέση της με το αγόρι το 2019.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29