search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Εντάσεις και νέες αποχωρήσεις στο Open

17.11.2020 07:24
Τηλεόραση: Περικοπές στο Open και όχι μόνο - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία «αποψίλωσης» του ενημερωτικού τομέα του Open, καθώς οι αποχωρήσεις στελεχών και δημοσιογράφων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να αδυνατεί ακόμη και τώρα να βρει κοινούς κώδικες επικοινωνίας με ένα σημαντικό κομμάτι του προσωπικού.

Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των δημοσιογράφων που «κούνησαν μαντίλι» στην Παιανία είναι ο επικεφαλής των ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Μανής, ο οποίος, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, είχε εκφράσει επανειλημμένως την αντίθεσή του με τους χειρισμούς του επικεφαλής ειδήσεων και ενημέρωσης.

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για έναν σοβαρό πονοκέφαλο, καθώς η παραίτηση του Π. Μανή έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία η συμπρωτεύουσα είναι το αδιαμφισβήτητο επίκεντρο της μάχης κατά του κορονοϊού, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, αλλά και του γεγονότος ότι οι υγειονομικές μονάδες της βρίσκονται στο κόκκινο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει βάλει ήδη πλώρη για το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Παρελθόν αποτελεί επίσης (αυτή τη φορά κατόπιν πρωτοβουλίας Παναγιωτόπουλου) η ρεπόρτερ Μπέσυ Αντωνάκου. Στο μεταξύ, ακόμη ένα σημείο τριβής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έχει να κάνει με τον αριθμό των εργαζομένων που θα συνεχίσουν να δουλεύουν για όσο συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση με τη μέθοδο της τηλεργασίας, καθώς επιθυμία του Χρ. Παναγιωτόπουλου είναι να περιοριστούν στους απολύτως απαραίτητους.

Μάλιστα, προκειμένου να προκύψει μια κοινή συνισταμένη, επιστρατεύτηκε στις συζητήσεις που έγιναν με τη διοίκηση ακόμη και ο γιατρός του τηλεοπτικού σταθμού, σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όλα τα δεδομένα.

Πηγή: media.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08