search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Γνωστός Αμερικανός ράπερ δολοφονήθηκε έξω από κλαμπ στην Ατλάντα (Video)

17.11.2020 10:25
Γνωστός Αμερικανός ράπερ δολοφονήθηκε έξω από κλαμπ στην Ατλάντα (Video) - Media

 

Tραγικό τέλος είχε ο γνωστός Αμερικανός ράπερ King Von ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε έξω από ένα κλαμπ στην Ατλάντα.

Το επεισόδιο συνέβη μετά από πάρτι που διοργάνωσε ο γνωστός ράπερ για την κυκλοφορία άλμπουμ με τον τίτλο «Welcome to O’Block», μία αναφορά στην γειτονιά που μεγάλωσε στο Σικάγο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε ένας καβγάς που κλιμακώθηκε γρήγορα έξω από το κλαμπ «Monaco Hookah Lounge» μεταξύ δύο παρεών. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και ο King Von, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dayvon Bennett, έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό που έγινε την περασμένη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, όπου και αποτυπώνεται η στιγμή που ο ράπερ πέφτει στο έδαφος μόλις δέχεται τους πυροβολισμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50