search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Βιομηχανία» πλαστών τεστ στην Αλβανία – Πώς έμπαιναν στην Ελλάδα οι εργάτες

20.11.2020 09:11
test-plasta-albania

 

«Βιομηχανία» πλαστών τεστ κορωνοϊού φαίνεται  πως έχει στηθεί στην Αλβανία. Το κύκλωμα έχει πλαστογραφήσει υπογραφές γιατρών αλλά και το έντυπο μεγάλου διαγνωστικού κέντρου. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Star με την γιατρό που έπεσε θύμα πλαστογράφησης, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό και θα λύσει σύντομα το πρόβλημα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 20χρονη Αλβανίδα πήγε να περάσει με ένα από αυτά τα τεστ, έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί σύγκριναν τα δυο έγγραφα και αντιλήφθηκαν την απάτη. Στην Κακαβιά οι έλεγχοι είναι αυστηροί αφού από χθες Πέμπτη είναι κλειστά τα σύνορα. 

Το κύκλωμα  φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές, αφού οι δράστες έβγαζαν αρνητικούς ακόμα και όσους νοσούσαν. Αυτό φαίνεται να επηρέασε το ήδη επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και τη Μακεδονία καθώς πολλοί εργάτες γης ήρθαν με τέτοια έντυπα για να εργαστούν. 

Το γνήσιο και το πλαστό εγγραφο του διαγνωστικού κέντρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41