search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Κρήτη: Τα… γυρνάει ο κτηνοτρόφος για τη θανάτωση του αδέσποτου σκύλου

24.11.2020 06:36
Κρήτη: Τα... γυρνάει ο κτηνοτρόφος για τη θανάτωση του αδέσποτου σκύλου - Media

 

Στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, ο κτηνοτρόφος από την Μεσαρά, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση με καραμπίνα αδέσποτου σκύλου. 

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και μετά την σχετική καταγγελία, η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα για την σύλληψή του, και με πρωτοφανή για ανάλογες περιπτώσεις σχολαστικότητα.  Είναι χαρακτηριστικό ότι – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- το άτυχο ζώο με περιπολικό μεταφέρθηκεγια νεκροτομή. 

Ο κτηνοτρόφος πάντως αν και προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε προφορικά ότι πυροβόλησε τον σκύλο γιατί ενοχλούσε τα πρόβατά του, στην προανακριτική του κατάθεση αρνείται ότι εκείνος σκότωσε το άτυχο ζώο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη σύλληψη στην Κρήτη, μετά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας για περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ζώων. Εκτός από την ποινική δίωξη, στον κτηνοτρόφο επιβλήθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Πηγή cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50