search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Δίχρονο αγόρι έπεσε από τον 13ο όροφο – Το έπιασε στον αέρα ο γείτονας του αποκάτω διαμερίσματος – Έμεινε στο κενό στα 40 μέτρα (Video)

24.11.2020 17:27
Δίχρονο αγόρι έπεσε από τον 13ο όροφο – Το έπιασε στον αέρα ο γείτονας του αποκάτω διαμερίσματος – Έμεινε στο κενό στα 40 μέτρα (Video) - Media

 

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Δείχνει πως ένας γείτονας του αποκάτω ορόφου έπιασε στον αέρα ένα δίχρονο παιδί που έπεσε από τον 13ο όροφο. Το κρατούσε μέσα από τα κάγκελα και από κάτω έχασκε το κενό 40 μέτρων. Χρειάστηκε να έρθει η πυροσβεστική για να το σώσει. 
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χοφέι στην ανατολική Κίνα σε πολυόροφο διαμέρισμα. Οι γονείς του παιδιού για άγνωστο λόγο έλειπαν από το σπίτι και ο μικρούλης μπουσούλησε έφτασε στο παράθυρο, σηκώθηκε στα πόδια του το άνοιξε και έπεσε στο κενό. 
Και τότε συνέβη το απίστευτο. Ο ένοικος του κάτω ορόφου που είχε δει τι συνέβαινε, άπλωσε το χέρι του και έπιασε στον αέρα το παιδί. Το κρατούσε από τη φόρμα του και από κάτω υπήρχε ένα κενό 40 μέτρων. 
Το βαστούσε με όλη τη δύναμη του αλλά δεν μπορούσε να το φέρει μέσα στην ασφάλεια αφού το μπαλκόνι του είχε κάγκελα. Χρειάστηκε να έρθει η πυροσβεστική και οι διασώστες να κόψουν τα κάγκελα για να σώσουν το παιδάκι.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50