search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Αμετανόητοι η Αλεξία Έβερτ και ο… Μπάντεν-Μπάντεν αντιδήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας

01.12.2020 11:54
Αμετανόητοι η Αλεξία Έβερτ και ο… Μπάντεν-Μπάντεν αντιδήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας - Media

 

Όχι μόνο δεν παραιτήθηκε -όπως είχε αρχικά δηλώσει- από δημοτική σύμβουλος η Αλεξία Έβερτ, όχι μόνο ουσιαστικά δε ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή της με την οποία αποκάλεσε τους κομμουνιστές «κατσαρίδες και τρωκτικά», αλλά αντίθετα συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις της στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας που διεξήχθη χθες 30/11.

Στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την έκφραση “κατσαρίδες και τρωκτικά” που “πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε μαζί τους” (αναφερόμενη στους κομμουνιστές), η κα Έβερτ χαρακτήρισε την παραπάνω φράση «καυστική» και τη δικαιολόγησε επειδή οι διαδηλωτές παραβίασαν τον νόμο! «Καυστικές», λοιπόν κατά την κ. Έβερτ οι λέξεις με τις οποίες οι ναζί χαρακτήριζαν τους Εβραίους!

Και σα να μην έφτανε αυτό, συνέχισε αμετανόητη να χρησιμοποιεί εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι φασίστες στον δημόσιο λόγο, δηλώντας ότι δεν είναι «κομματόσκυλο», υπονοώντας ότι είναι άλλοι.

«Ξεπέρασε κάθε όριο το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Αλεξία Έβερτ, που κατέχει “κληρονομικά” υψηλές θέσεις στο δήμο Αθηναίων κι έτσι παραμένει σε αυτό παρ’ όλο που προσέβαλε τη δημοκρατία. Μετά και από αυτή την τοποθέτηση, η δημαρχία Μπακογιάννη οφείλει να την απομακρύνει τώρα από το δημοτικό συμβούλιο και να διαχωριστεί από τις επαίσχυντες δηλώσεις της!». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η Ντίνα Ρέππα, δημοτική σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα (στηρίζεται και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (δημοτική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ), ο Στέλιος Λάμπρου, απευθυνόμενος στην κ. Έβερτ, είπε μεταξύ άλλων ότι «λίγη ταπεινότητα και ντροπή δεν βλάπτει», ενώ από την ίδια παράταξη ο Χάρης Βουρδουμπάς, ανέφερε ότι με την τοποθέτησή της «δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει».

Όσον αφορά στον κ. Νίκο Μακρόπουλο, κι αυτός προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα. Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, του δήμου Αθηναίων, αφού διευκρίνισε ότι το σπίτι στη Γερμανία, στο οποίο αναφέρεται στην ανάρτησή του, είναι στον τόπο καταγωγής της γυναίκας του, η οποία είναι Γερμανίδα, έδωσε εξηγήσεις και για την περίφημη Aston Martin. Όπως είπε, το πολυτελές αυτοκίνητο το έχει αγοράσει πριν από 40 χρόνια, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είχε ως στόχο να προκαλέσει και μόλις αντιλήφθηκε ότι η ανάρτηση δεν έγινε στο προσωπικό του προφίλ, αλλά στο επαγγελματικό του, διέγραψε αμέσως την ανάρτηση από την σελίδα του. Δηλαδή το πρόβλημα κατά τον κ. Μακρόπουλο, ήταν ποιοι θα έβλεπαν την ανάρτησή του και όχι το περιεχόμενό της. Δηλαδή ακόμα χειρότερα, άλλα πιστεύει για τον εαυτό του και άλλα ήθελε να βλέπουν ότι πιστεύει οι χρήστες των σόσιαλ μίντια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:49