search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:22
MENU CLOSE

WhatsApp: Έρχεται μεγάλη αλλαγή – Πότε οι χρήστες θα χάνουν πρόσβαση στην εφαρμογή

02.12.2020 19:50
WhatsApp: Έρχεται μεγάλη αλλαγή - Πότε οι χρήστες θα χάνουν πρόσβαση στην εφαρμογή - Media
 
Το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων προτίθεται να αλλάξει τους Όρους Χρήσης της μέσα στο 2021 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αλλαγή αυτή θα είναι τεραστίων διαστάσεων.
 
Για την ακρίβεια, η εφαρμογή, η οποία ακήκει στο Facebook, θα υποχρεώνει τους χρήσετς να αποδεχθούν τους νέους όρους ειδάλλως τους προειδοποιεί ότι θα χάνουν την πρόσβαση σε αυτή.
 
Σε screenshots από δοκιμές της αναβαθμισμένης εφαρμογής αναφέρεται ότι «πατώντας το “συμφωνώ”, συμφωνείτε με τους νέους όρους, οι οποίοι θα εφαρμοστούν από τις 8 Φεβρουαρίου 2021».
 
«Μετά την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να αποδεχθείτε τους νέους όρους για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp, ειδάλλως μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας» συμπληρώνεται.
 
Η εταιρεία επιβεβαίωσε στον Independent ότι είναι υποχρεωτικό οι χρήστες να αποδεχθούν τους νέους όρους, αν επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.
 
Οι αλλαγές αφορούν κυρίως στο πώς επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να συνεργάζονται με τους χρήστες.
 
Πάντως, το WhatsApp, από τη στιγμή που εξαγοράστηκε από το Facebook, δέχεται κριτική για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, ιδίως όσον αφορά στην ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20