search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Το πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο (Videos)

07.12.2020 08:28
Σοφία Βόσσου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο (Videos) - Media

 

Στα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης θέλησε να απαντήσει η Σοφία Βόσσου, η οποία πρόσφατα πήρε εξιτήριο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στο στομάχι όπου υποβλήθηκε. 

Εμφανώς καταβεβλημένη έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που της συμπαραστέκεται:

«Αγάπες μου γλυκές, μια όμορφη καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε, inbox, Facebook, μηνύματα, τα πάντα… Σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη. Με συγκινήσατε όλοι, δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν, έναν ξεχωριστά, ψέμματα δεν λέω εγώ, είναι τόσα πολλά που χρειάζομαι τουλάχιστον πάνω ένα μήνα. Λοιπόν, σας αγαπάω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους…» είπε μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στα social με τους διαδικτυακούς της φίλους να “πλυμμηρίζουν” τον προφίλ της με ευχές για γρήγορη ανάρρωση. 

Το πρόβλημα με την υγεία της
Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά, έπειτα από επιπλοκή που παρουσιάστηκε μετά το πρώτο της χειρουργείο στο στομάχι.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί. Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» είχε πει η κόρη της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Η απώλεια κιλών και η ενόχληση της Βόσσου

Η απώλεια πολλών κιλών ήταν εμφανής τον τελευταίο καιρό στη Σοφία Βόσσου με αποτέλεσμα πολλοί να θίγουν το θέμα αυτό, εκδηλώνοντας την ανησυχία τους. Ωστόσο, η Σοφία Βόσσου, ενοχλημένη, είχε ζητήσει τον περασμένο Ιούλιο από τους διαδικτυακούς της φίλους με ανάρτησή της στο Facebook  να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά της.

 «Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο FB να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου…. Και να μου στέλνουν σχόλια… μην αδυνατίσεις άλλο… είσαι άρρωστη κλπ κλπ…
Είμαι μια χαρά ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός… να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή… μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω.
Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πώς θέλει να είναι. Γι’ αυτό αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως.
Με αγάπη και αλήθεια πάντα. Αλλά ό,τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον.
Καλό μας ξημέρωμα» είχε γράψει χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:14