search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Σύνοδος Κορυφής: Τα «πηγαδάκια» Μητσοτάκη και η «σφήνα» της Μέρκελ (Photos)

11.12.2020 07:37
Σύνοδος Κορυφής: Τα «πηγαδάκια» Μητσοτάκη και η «σφήνα» της Μέρκελ (Photos) - Media

 

Μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να είναι η Αθήνα από τα συμπεράσματα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, καθώς οι ουσιαστικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, μετατέθηκαν για τον Μάρτιο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρεθηκε σε διάφορα πηγαδάκια μέ άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, οπως ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς και Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν, προσπαθώντας μάταια, όπως φάνηκε, να δημιουργήσει θετικό κλίμα για της ελληνικές θέσεις.

Κάποια στιγμή, ο Κ.Μητσοτάκης είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα, όταν πλησίασε και παρενέβη χαμογελαστή η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, άνγωστο ωστόσο τι αναφέρθηκε ακριβώς.

Σε κάθε περίπτωση το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης «περί κυρώσεων» εκλαμβάνεται περισσότερο ως επικοινωνιακή ανάγκη και με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίστηκε από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η οποία παρέπεμψε την υπόθεση στη Σύνοδο της Ανοιξης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12