search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38
MENU CLOSE

Καλλιάνος: Ο βουλευτής της ΝΔ πόζαρε χωρίς μάσκα και αποστάσεις – Τι απαντά

12.12.2020 13:47
Καλλιάνος: Ο βουλευτής της ΝΔ πόζαρε χωρίς μάσκα και αποστάσεις - Τι απαντά - Media

 

Χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο ασφαλείας, ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες, φωτογραφήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με τους συντελεστές τηλεοπτικής εκπομπής.

Τις επίμαχες φωτογραφίες μάλιστα ανήρτησε στην σελίδα του στο facebook ο ίδιος ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Από το εορταστικό και Χριστουγεννιάτικο «Πάμε Δανάη» στο Mega. Περάσαμε υπέροχα! Στις 24/12 στις οθόνες σας», έγραψε στη λεζάντα.

Στη συνέχεια, και με τις φωτογραφίες να σχολιάζονται στα social media, ο Γ. Καλλιάνος πρόσθεσε την ακόλουθη διευκρίνηση:

«Για ορισμένους λίγους που ενώ καταλαβαίνουν, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν : 2 ώρες πριν την εκπομπή είχαν γίνει rapid test σε όλους! Σε σκηνοθέτες, καλεσμένους, τεχνικούς, στους πάντες! Όλοι μας βγήκαμε αρνητικοί και για τις ανάγκες της εκπομπής καθίσαμε δίπλα χωρίς μάσκες για λίγο τηρώντας όμως όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα μέτρα. Πχ, δεν αγκαλιαστήκαμε, δεν φιληθήκαμε, δεν χαιρετηθήκαμε, κρατήσαμε όσο γίνεται κάποιες σχετικές αποστάσεις κτλπ. Και ασφαλώς με τα οινοπνεύματα κάτω από τα τραπέζια. Ορισμένοι πριν αναφέρετε κάτι, σας παρακαλώ απλά κρατηθείτε για λίγο έως ότου μάθετε την αλήθεια. Εγώ είμαι ο πρώτος που τηρώ τα μέτρα στον απόλυτο βαθμό και καθημερινά.»

Από το εορταστικό και Χριστουγεννιάτικο «Πάμε Δανάη» στο Mega. Περάσαμε Υπέροχα!

ΥΓ για ορισμένους λίγους που ενώ…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38