search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Ράπερ παρενοχλούσε ανήλικες μέσω διαδικτύου – Οργισμένες αντιδράσεις

13.12.2020 12:46
Χαλκίδα: Ράπερ παρενοχλούσε ανήλικες μέσω διαδικτύου - Οργισμένες αντιδράσεις  - Media

 

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η ζωντανή μετάδοση συνομιλίας (μέσω instagram) νεαρού ράπερ από τη Χαλκίδα με ανήλικα κορίτσια. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο νεαρός κάνει αισχρά σχόλια σε βάρος ανήλικων («το μικρό δεν είναι τόσο μεταχειρισμένο, δεν φοράτε βρακάκι εσείς τα μικρά, λες και είναι ζελατίνα (…) έχει τη γλύκα» κ.ά.)

Το Live προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις όσων έτυχε να παρακολουθούν ή ενημερώθηκαν από άλλους για τα εμετικά σχόλια. 

Έντονη ήταν και η αντίδραση του γνωστού Raper Light ο οποίος εκνευρισμένος τον απείλησε πως θα ψάξει να τον βρει και του συνέστησε να ζητήσει άμεσα συγνώμη.

«Έχουμε μικρές αδελφές, αδελφές σε αυτή την ηλικία και οι φίλοι μου έχουν κόρες σε αυτή την ηλικία. Σου αρέσει να βγάζεις τη ζελατίνα ε;», ανέφερε ο Raper Ligh και ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν report. 

Σε βίντεο που δημοσιεύει το  eviathema.gr, υπάρχει η επίμαχη συνομιλία του νεαρού με την 14χρονη κοπέλα καθώς και ένα τραγούδι με χυδαίους στίχους κατά των γυναικών. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50