search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ» – Η απάντηση Χρηστίδη

16.12.2020 08:10
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ» - Η απάντηση Χρηστίδη - Media

 

Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ του MasterChef 5, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος «ξαναχτά» μέσα από το Twitter με μια ανάρτηση που θα συζητηθεί…

Ο ένας εκ των τριών κριτών του ριάλιτι μαγειρικής του Star που σύντομα επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φανταστική ιστορία στην οποία εμπλέκεται το lockdown και το… ΠΑΣΟΚ!

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν… », έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το τρέιλερ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απάντησαν στον γνωστό σεφ, ένας εκ των οποίων και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «10 μηχανάκια έχουν ξεκινήσει ήδη από Τρικούπη σεφ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08