search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Τόπλες η Lady Gaga – Φωτογραφίζεται μόνο με το εσώρουχο (Photo)

17.12.2020 17:12
Τόπλες η Lady Gaga - Φωτογραφίζεται μόνο με το εσώρουχο (Photo) - Media

 

Η Lady Gaga πόζαρε τόπλες, σε μια από τις σέξι φωτογραφίες της που είδαμε ποτέ.

Η Lady Gaga, πέρα από είδωλο της pop μουσικής και υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, είναι και beauty icon. Η 34χρονη καλλιτέχνης είναι δημιουργός του brand ομορφιάς HAUS Laboratories, το οποίο λανσάρει καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και επιδερμίδα. Μάλιστα, στις καμπάνιες του συχνά πρωταγωνιστεί η ίδια, εξωτερικεύοντας την αστείρευτη δημιουργικότητα και τη μοναδική προσωπικότητά της σε εντυπωσιακά κάδρα.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, στον επίσημο λογαριασμό του brand ομορφιάς είδαμε μια υπέροχη και σέξι φωτογραφία της Lady Gaga, στην οποία ποζάρει τόπλες, μόνο με το nude εσώρουχό της, με τα μακριά μαλλιά της να καλύπτουν τον γυμνό στήθος της.

Στη φωτογραφία, η Lady Gaga -aka Stefani Joanne Angelina Germanotta- φορά ένα σαγηνευτικό lip gloss σε μοβ απόχρωση, το οποίο πρόσθετε έξτρα λάμψη στο makeup look της, το οποίο ολοκλήρωσαν η γήινη σκιά και το κομψό eyeliner στα μάτια.

Τις τελικές πινελιές έδωσαν το bronzer που έδωσε χρώμα στην όψη της και το highlighter στα σωστά σημεία, για να φωτίσει το πρόσωπο.

«Ο καιρός μπορεί να αρχίζει να γίνεται πιο κρύος, αλλά εμείς ανεβάζουμε τη θερμοκρασία» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης των Haus Laboratories. Σέξι, με τον δικό της τρόπο που δεν χωρά σε καλούπια και κλισέ, η Lady Gaga αποπνέει θηλυκότητα και σεξαπίλ.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50