search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:02
MENU CLOSE

Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

19.12.2020 11:54
Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Media

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύντροφός του, Χάρις Δαμιανού, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους.

Μιλώντας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Χάρις Δαμανιού δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», δηλώνει στο Secret της εφημερίδας Παραπολιστικά και τη Σάσα Σταμάτη η Χάρις Δαμιανού και προσθέτει: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός».

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν περίμενε να μείνει έγκυος με την πρώτη προσπάθεια.

«Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10