search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η δραματική διάσωση ενός μισοπεθαμένου χάσκι που είχε πέσει σε παγωμένη λίμνη (Video)

30.12.2020 16:43
Καρέ καρέ η δραματική διάσωση ενός μισοπεθαμένου χάσκι που είχε πέσει σε παγωμένη λίμνη (Video) - Media

 

Το χάσκι είχε ξεφύγει από το αφεντικό του που το είχε βγάλει για βόλτα σε πάρκο του Πεκίνου και έτρεξε προς την παγωμένη λίμνη.

Έφτασε σχεδόν μέχρι τη μέση πατώντας στον λεπτό πάγο αλλά κάπου εκεί η τύχη του στέρεψε. Ο πάγος έσπασε και το σκυλί έπεσε μέσα στη λίμνη. 
Το αφεντικό του που στεκόταν στην άκρη της λίμνης και του φώναζε να γυρίσει, όταν είδε τι συνέβη τηλεφώνησε αμέσως στην πυροσβεστική. Το κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο αφού η θερμοκρασία της λίμνης ήταν εξαιρετικά χαμηλή και έριχνε τη θερμοκρασία του ζώου που κινδύνευε να πεθάνει μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Για την ακρίβεια ήταν στους -8 βαθμούς κελσίου. 
Ευτυχώς οι πυροσβέστες δεν άργησαν πολύ. Όταν έφτασαν το σκυλί ήταν μισοπεθαμένο από το κρύο. Με προσοχή περπάτησε ένας διασώστης στον πάγο, έριξε ένα σωσίβιο στο σκυλί, το γράπωσε και το τράβηξε έξω, ευτυχώς ακόμη ζωντανό.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:25