search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:14
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος-Βρούτσης: Τα μοιραία λάθη που δεν τους συγχώρεσε ποτέ ο Κ. Μητσοτάκης

04.01.2021 11:00
Θεοδωρικάκος-Βρούτσης: Τα μοιραία λάθη που δεν τους συγχώρεσε ποτέ ο Κ. Μητσοτάκης - Media

 

Τελικά οι πληροφορίες που έλεγαν ότι την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση θα δουν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατά την ανακοίνωση του σημερινού ανασχηματισμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδείχτηκαν αληθείς.

Τη θέση του κ. Θεοδωρικάκου πήρε ο Μάκης Βορίδης που μεταπήδησε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ τη θέση του κ. Βρούτση έλαβε ο Κωστής Χατζηδάκης που άφησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μπορεί η απομάκρυνση από το υπουργείο Εσωτερικών του Τάκη Θεοδωρικάκου να αποτελεί έκπληξη για τους πολίτες, ωστόσο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι ήταν αναμενόμενη.

Ο τέως υπουργός Εσωτερικών έκανε το λάθος να τα βάλει με το «θείο βρέφος» της ΝΔ , την αγαπημένη υπουργό της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Νίκη Κεραμέως. Η ιστορία με τις μάσκες των μαθητών που ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν δωρεάν στα παιδιά ενώ η υπουργός Παιδείας δεν ήξερε τίποτα εκνεύρισε ιδιαίτερα το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο θεώρησε ότι ο υπουργός έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν συνεννοείται με κανέναν. Οι σχέσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου με τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα λεγόταν ότι ήταν ανύπαρκτες.

Βρούτσης: Μέτρησε το… σκόιλ ελικίκου

Η απομάκρυνση του Γιάννη Βρούτση από την κυβέρνηση ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και πολύ καιρό καθώς κλήθηκε να πληρώσει την ιστορία του «σκοιλ ελικικου», αλλά και όχι μόνο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο υπουργικό αναφέρθηκε στο θέμα των συντάξεων λέγοντας ότι έχει υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στέλνοντας έτσι μήνυμα στον υπουργό του ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά γι αυτόν.

Από την άλλη συνεργάτες του τέως υπουργού Εργασίας ισχυρίζονται ότι για το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των χαμηλοσυνταξιούχων ο υπουργός είχε πάει δυο φορές στο υπουργείο Οικονομικών για να βρει λύση και ο κ.Σκυλλακάκης του το είχε αρνηθεί. Τελικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δόθηκε παράταση ενός χρόνου για το θέμα αυτό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:14