search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:22
MENU CLOSE

«The Voice»: Αλλάζουν μέρα τα knockouts – Ντουέτο «έκπληξη» (Photos)

05.01.2021 19:50
«The Voice»: Αλλάζουν μέρα τα knockouts - Ντουέτο «έκπληξη» (Photos) - Media

 

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, στις 21:00, έρχεται το τελευταίο επεισόδιο των knockouts του «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ.

Τα knockouts έδιναν το ραντεβού τους στον ΣΚΑΪ συνήθως τις Κυριακές.

Οι τριάντα τελευταίοι παίκτες θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση ή θα ελπίζουν για ένα steal. Με την ολοκλήρωση της φάσης των knockouts όσα ταλέντα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση περνάνε στα battles.

Στο πλευρό των coaches σταθερά βρίσκονται ορισμένοι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες ως πολύτιμοι βοηθοί. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κοντά της τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει στο πλάι του τον Στέλιο Ρόκκο.  

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στη σκηνή του μεγάλου μουσικού σόου τους διαγωνιζόμενους ενώ την αγωνία τους μοιράζεται στα παρασκήνια η Λάουρα Νάργες. 

Ντουέτο «έκπληξη»

Εκτός από τις φωνητικές αναμετρήσεις των διαγωνιζόμενων, στο τελευταίο επεισόδιο των knockouts θα απολαύσουμε τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Τι απαντά Λάουρα Νάργες για την παρουσίαση του σόου

Ο Γιώργος Λιανός αφήνει το «The Voice of Greece» και ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο.

Η απόφαση της accun medya ήταν να αφήσει το show και να συνεχίσει στο Survivor.

Ωστόσο, η παραγωγή δεν έχει ανακοινώσει ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του «The Voice».

Πάντως, η Λάουρα Νάργες ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη θέση της, στο backstage δηλαδή και το social media room. «Εγώ θα είμαι στη θέση μου, όπως με ξέρετε» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50