search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45
MENU CLOSE

Εδώ είναι το CD, εκεί είναι το CD βρε που πήγε το αναθεματισμένο…

03.10.2012 07:09
Εδώ είναι το CD, εκεί είναι το CD βρε που πήγε το αναθεματισμένο… - Media

Το πούντο, πούντο το δαχτυλίδι παίζουν υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί  για το θέμα της περιβόητης λίστας με ονόματα μεγαλοκαταθετών…

Το πούντο, πούντο το δαχτυλίδι παίζουν υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί  για το θέμα της περιβόητης λίστας με ονόματα μεγαλοκαταθετών…Το μόνο σίγουρο από ότι τελικά καταλάβαμε, είναι ότι η Λαγκάρντ , όντως την παρέδωσε στον πρώην τσάρο Παπακωνσταντίνου!!!
Από εκεί πέρα ο χαμός…Ο τέως υπουργός λέει ότι παρέδωσε κάποια ονόματα στο ΣΔΟΕ  μετά όμως  από περίπου 1 χρόνο που το είχε στα χέρια του και το επεξεργαζόταν (!) και τέλος ολόκληρο το στικάκι στον Βενιζέλο όταν αποχώρησε από την Νίκης!!!  
Ο Μπένι λέει ότι έστειλε τη λίστα σε USB στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά ο φάκελος χωρίς να ανοιχθεί, εστάλη αμέσως στη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος..
Δεν εξηγεί βέβαια γιατί την κράτησε στην προσωπική του συλλογή φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών! 
Πονοκέφαλος με έπιασε Παναγία μου!!!
Ρε τι ρεζιλίκια είναι αυτά…δυο χρόνια την λίστα την παίζατε γύρω γύρω όλοι και μας βρίζατε και από πάνω ότι τα φάγαμε μαζί!!!
Τι εναγώνια προσπάθεια ήταν αυτή να μείνει κρυφή η λίστα με όσους έβγαλαν λεφτά στην Ελβετία, παρά το γεγονός ότι ζημιωνόταν  το δημόσιο!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ούτε τη θέση, αλλά ούτε και την ευθύνη του, όταν παρακρατά  άμεσα ή έμμεσα έγγραφα ή άλλο υλικό για το οποίο αρμόδιες είναι ειδικές κρατικές υπηρεσίες.
Τέτοιες συμπεριφορές πρώην και νυν υπουργών καθώς και κρατικών λειτουργών αγγίζουν τα όρια του κακουργηματικού χαρακτήρα.
Μιλάμε για κανονική κατάχρηση εξουσίας …Εργάστηκαν αδιαφανώς και λειτούργησαν πέραν του νόμου και πέραν της πολιτικής τους ιδιότητας!
Που ακούστηκε η οικειοποίηση κρατικών εγγράφων και άλλου οπτικο-ακουστικού υλικού από εκείνους που αποχωρούν από την εξουσία;
Φανταστείτε πως χειρίστηκαν τα όσα διαδραματίζονταν εκείνη την περίοδο στην χώρα, με την άποψη , έλα μωρέ, δικός μας είναι ο καφενές…
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45