26/02/2021 14:34:58

Ουχάν: Πάρτι με πολύ κόσμο, χωρίς μάσκες και γεμάτα κλαμπ (Videos)

Ουχάν: Πάρτι με πολύ κόσμο, χωρίς μάσκες και γεμάτα κλαμπ (Videos) - Media

 

Ένα χρόνο μετά την επιβολή ολικού lockdown λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ουχάν έχει αποκτήσει ζωή. 

Οι νέοι στην Ουχάν γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα της πόλης, οι υγρές αγορές - που θεωρήθηκαν σαν οι αρχικές εστίες μετάδοσης του ιού - έχουν ανοίξει ξανά και τίθεται σε κυκλοφορία ένα φιλμ που επαινεί την «απάντηση» της πόλης στον φονικό ιό. 

Φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγαλούπολη της επαρχίας Χουμπέι, στην Κεντρική Κίνα, τραβηγμένες στις 21 και 22 Ιανουαρίου δείχνουν τους κατοίκους να ζουν χωρίς περιορισμούς την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, το βράδυ, οι νέοι κυκλοφορούν και γεμίζουν μπαρ και κλαμπ, με ελάχιστους εξ αυτών να φορούν μάσκες ή να κρατούν αποστάσεις, κάτι που μοιάζει αδύνατο ακόμα και να το φανταστεί κανείς σε πολλές άλλες χώρες.

Το πρώτο ολικό lockdown, διάρκειας 76 ημερών, στην Ουχάν επιβλήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 2020 για να ανακοπεί η εξάπλωση της επιδημίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.