search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:53
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει ο Μητσοτάκης να μετατρέπει την Ελλάδα σε ψωροκώσταινα των εμβολίων

28.01.2021 15:28
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις - Media

 

«Η ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κυνηγάει μονίμως τις εξελίξεις, λόγω των ιδεοληψιών του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες πλέον χρεοκοπούν σε όλη την ΕΕ» αναφέρεται μεταξύ άλλων από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με την παρέμβαση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης. 

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου: 

«Τώρα που ο κ. Μητσοτάκης κατάλαβε ότι έχει χρησιμοποιηθεί ευρωπαϊκό χρήμα για την έρευνα παραγωγής των εμβολίων, του προτείνουμε να πάψει επιτέλους να παρακολουθεί αμέτοχος στην ΕΕ τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες να διαψεύδονται η μια μετά την άλλη και να περιμένει στωικά τις φαρμακευτικές ζητώντας τους να τιμήσουν τα συμβόλαια τους.

Αντί γι’ αυτό, θα ήταν καλύτερο για τη χώρα να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο που έδειξε χθες το Συμβούλιο της Ευρώπης για άρση της πατέντας, υιοθετώντας τη λογική της πρότασης του κ. Τσίπρα.

Η Ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κυνηγάει μονίμως τις εξελίξεις, λόγω των ιδεοληψιών του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες πλέον χρεοκοπούν σε όλη την ΕΕ. Ας συντονιστεί επιτέλους με το ευρωπαϊκό περιβάλλον και να σταματήσει να μετατρέπει την Ελλάδα σε ψωροκώσταινα των εμβολίων». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50