search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο προπονητής

28.01.2021 16:00
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο προπονητής - Media

 

Σε προσωρινή κράτηση τέθηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών,  με την ομόφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως.

Ειδικότερα, έκριναν προφυλακιστέο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

«Την αγαπάω ακόμα»

Ο κατηγορούμενος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας «την αγαπάω ακόμα».

Μάλιστα, φέρεται, μέσω της τετράωρης απολογίας του, να κάλεσε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό «να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ»

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε το κορίτσι. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε» φέρεται να είπε.

Μάλιστα, απευθύνθηκε στην ανακρίτρια λέγοντας: «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως, να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε τη συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας τοποθετώντας τα γεγονότα, περίπου, ένα χρόνο αργότερα απ’ όσα εκείνη περιγράφει στην καταγγελία της.

Παραμένει ίδια η ποινική μεταχείριση

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών, παραμένει ίδια για εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01