search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Μπήκε στο ασθενοφόρο άναψε τη σειρήνα και πήγε την οικογένεια του για ψώνια

01.02.2021 17:33
Μπήκε στο ασθενοφόρο άναψε τη σειρήνα και πήγε την οικογένεια του για ψώνια - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στους δρόμους του Μάντσεστερ. Οι οδηγοί έβλεπαν μέσα στην κίνηση στους καθρέπτες τους ένα κίτρινο ασθενοφόρο να πλησιάζει ουρλιάζοντας και έκαναν δεξιά και αριστερά για να του αφήσουν χώρο να περάσει. 
Οι σειρήνες και ο ήχος ήταν στο φουλ και όλοι πίστευαν ότι ήταν κάποιοι πολύ σοβαρό περιστατικό. Το ασθενοφόρο περνούσε τα φανάρια με κόκκινο και έτρεχε μέχρι που σε ένα μπλόκο της αστυνομίας αναγκάστηκε να σταματήσει. 

 

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν μέσα στο όχημα να υπάρχει μια οικογένεια και όταν ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξει άδεια και δίπλωμα εκείνος τους είπε ότι δεν έχει. Το κουβάρι ξετυλίχθηκε με τη σύλληψη του οδηγού ο οποίος ομολόγησε ότι όχι μόνο δεν ήταν οδηγός ασθενοφόρου, όχι μόνο δεν είχε δίπλωμα αλλά είχε αγοράσει παράνομα από το ίντερνετ το όχημα το οποίο χρησιμοποιούσε για να μετακινείται
Και η τελευταία του μετακίνηση πριν τον πιάσουν ήταν ότι έπρεπε να πάει με την οικογένεια του σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο για να ψωνίσουν και τον εκνεύρισε η κίνηση γιαυτό το λόγο – είπε στους αστυνομικούς- ότι άναψε τους φάρους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50