search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Άδοξο τέλος για την εκπομπή του Αθερίδη στο MEGA

02.02.2021 18:43
Άδοξο τέλος για την εκπομπή του Αθερίδη στο MEGA - Media
 
Αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, φαίνεται πως θα έχει άδοξο τέλος, η πολυδιαφημισμένη εκπομπή του MEGA με τίτλο «Έλα και θα δεις» με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.
 
Η ιδέα του «Έλα και θα δεις» είναι βασισμένη στην επιτυχημένη εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» που παρουσίαζε πριν από 15 χρόνια, η Σεμίνα Διγενή, με μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος έβαλε την σφραγίδα της, έχοντας την αρχισυνταξία της εκπομπής.
 
Δυστυχώς όμως, ο Θοδωρής Αθερίδης και οι καλεσμένοι του, δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τηλεθεατές, καθώς κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Η αρχική συμφωνία ήταν για δέκα εκπομπές, έχουν ήδη προβληθεί οι έξι και υπολείπονται άλλες τέσσερις, όπως όμως όλα δείχνουν θα είναι και οι τελευταίες, καθώς δεν πήρε το πράσινο φως από το Μεγάλο Κανάλι.
 
Αν και ήταν μια αξιόλογη εκπομπή, όπου φιλοξένησε σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού, της υποκριτικής και της τέχνης, τελικά δεν κατάφερε να την «δει» το τηλεοπτικό κοινό και αναμένεται να ρίξει αυλαία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32