search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Lady Gaga: Μέλος της οικογένειάς μου πάλευε με τον κορωνοϊό

04.02.2021 20:02
Lady Gaga: Μέλος της οικογένειάς μου πάλευε με τον κορωνοϊό - Media

 

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι μέλος της οικογένειάς της νοσηλεύτηκε για δύο μήνες σε ΜΕΘ, ενώ πάλευε με τον κορωνοϊό.

Η 34χρονη τραγουδίστρια είπε στο περιοδικό «People» ότι ένα «πολύ σημαντικό μέλος» της οικογένειάς της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αρρώστησε βαριά με τη νόσο COVID-19.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο γι ‘αυτήν να το επισκεφτεί στη ΜΕΘ επειδή έπρεπε να είναι μόνη της.

Όταν ρωτήθηκε τι της δίνει ελπίδα τον τελευταίο χρόνο, είπε: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Πρόκειται να κλάψω στο άλλο άκρο αυτής της κλήσης μαζί σας γιατί είναι πραγματικά – είναι οι γιατροί, είναι οι νοσοκόμες, είναι οι απαραίτητοι εργαζόμενοι. Δεν έχω μιλήσει σε αυτό το άτομο για να το πω δημόσια, αλλά θα σας πω ότι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειάς μου ήταν πολύ, πολύ άρρωστο πρόσφατα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για σχεδόν δύο μήνες».

«Ήμουν μόνη μου στη ΜΕΘ αρκετές φορές επειδή δεν μπορείς να μπεις με περισσότερα από ένα άτομα, αν σου επιτραπεί να μπεις. Δεν έχω δει ποτέ τις ηρωικές πράξεις που είδα, παρακολουθώντας αυτούς τους γιατρούς και νοσηλευτές και ανθρώπους που καθαρίζουν στο νοσοκομείο», είπε.

Η Lady Gaga αποκάλυψε επίσης ότι συγκινήθηκε με την καλοσύνη του προσωπικού ενώ το αγαπημένο της πρόσωπο ήταν στο νοσοκομείο.

 «Έβαζαν την καρδιά και την ψυχή τους στη δουλειά τους, και μάλιστα με φρόντιζαν, εκ των οποίων – σας διαβεβαιώνω, κανείς δεν θα μπορούσε να με αναγνωρίσει πίσω από όλο αυτόν τον εξοπλισμό που φορούσα. Μόλις είπαν: “Τι κάνεις; Πώς είναι η οικογένειά σου; Είναι όλα καλά; Μπορούμε να κάνουμε κάτι; “» πρόσθεσε.

Βοηθά μικροεπιχειρηματίες

 Η τραγουδίστρια βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και είπε ότι είναι ιδιαίτερα παθιασμένη με την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων που έχουν καταστραφεί από το lockdown.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Lady Gaga είπε: «Αυτό που ανυπομονώ περισσότερο είναι να διασφαλίσω ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και οι άνθρωποι που εργάζονται για μικρές επιχειρήσεις να μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά και να ζήσουν τη ζωή τους. Ο πατέρας μου διευθύνει ένα εστιατόριο και έχω δει τον αληθινό πόνο στην καρδιά που του προκάλεσε – και το να βλέπω τον τρόπο με τον οποίο υπέφεραν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων είναι κάτι που η οικογένειά μου γνωρίζει καλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50