search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Συλλογή υπογραφών για κατάργηση του μνημονίου

08.10.2012 15:28
Συλλογή υπογραφών για κατάργηση του μνημονίου - Media

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει μέσω της ηλεκτρονικής ενώ στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται και οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου.

Στο μεταξύ, η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες σε έναν «επιθετικό αγώνα» με μαζικότητα και οργάνωση, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Περισσό.

«Αν είναι ένας αγώνας να αρχίζει και να σταματάει περιμένοντας την επόμενη εκλογική μάχη για να έχεις μια καλύτερη συνταγή για το δηλητηριώδες γλυκό, αυτός ο αγώνας δεν έχει καμία αξία», επισήμανε η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι αποτελέσματα θα φέρει μόνο «ο επιθετικός αγώνας που συνδέεται με την επίλυση του προβλήματος της εξουσίας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αναγγελία της νομοθετικής κατοχύρωσης του κατώτατου μισθού, ένα «σύνθετο και πολύπλευρο πρόβλημα», όπως είπε, στην «νέα κόλαση των μέτρων που έρχονται», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «λένε συνειδητά ψέματα όταν υποστηρίζουν ότι μπορεί όλα αυτά να αναπληρωθούν με μια τάχα δίκαιη φορολόγηση και ότι μπορεί επίσης να αναπληρωθούν όταν το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ανέβει και γίνει μια αναδιανομή από μία κυβέρνηση πιο προοδευτική, πιο αριστερή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48