search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Έρχεται το Battle of the Couples με το βραχιόλι που θα κρίνει τα πάντα

13.02.2021 08:22
Έρχεται το Battle of the Couples με το βραχιόλι που θα κρίνει τα πάντα - Media

 

Το Battle of the Couples έρχεται στον Alpha και τα έχει όλα, έρωτα, γέλιο, ανταγωνισμό, αδρεναλίνη και πολύ ένταση. Με τη «μάχη των ζευγαριών» να ξεκινά την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Πίστευαν ότι η αγάπη τους είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν, σε ένα ψυχαγωγικό show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Δώδεκα ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση. Θα υπερβούν τους εαυτούς τους. Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς».

Το βραχιόλι θα κρίνει τα πάντα

Στο Battle of the Couples τα βραχιόλια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο reality.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει.

Να τονιστεί ότι το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στη «Τελετή των βραχιολιών». Θα είναι η στιγμή που ο Παναγιώτης Βασιλάκος θ’ αποχαιρετά το ζευγάρι.

Τα ζευγάρια που θα πηγαίνουν σε διαδικασία αποχώρησης προκύπτουν από την απόδοσή τους στις δοκιμασίες της εβδομάδας, αλλά και από την ανοιχτή ψηφοφορία των αντιπάλων τους.

Τα ζευγάρια που δε φορούν πια τα βραχιόλια τους, γνωρίζουν ότι δεν έχουν προστασία κι ότι μπορεί να μην επιστρέψουν ξανά στη βίλα του Battle of the Couples, χάνοντας ταυτόχρονα ότι ποσό έχουν μέχρι εκείνη την ώρα στο λογαριασμό τους!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23