search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Ξανά μαζί το ζεύγος «Κοκοβίκου» – Για εμβολιασμό (Video)

14.02.2021 12:01
Ξανά μαζί το ζεύγος «Κοκοβίκου» - Για εμβολιασμό (Video) - Media

 

Το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στέλνει το θρυλικό ζεύγος Κοκοβίκου. 

Ο «Αντωνάκης» (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η «Ελένη» (Μάρω Κοντού) από την ταινία «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» ετοιμάζεται για ακόμη ένα ακόμη ραντεβού, αυτή τη φορά για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

 

Αποφεύγουν της αγκαλιές και ο ένας δίπλα στον άλλον μπαίνουν στο εμβολιαστικό κέντρο.

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο.

Νίκος Χαρδαλιάς: Θερμές ευχαριστίες στον Αντωνάκη και την Ελενίτσα

Σε ανάρτηση στο Twitter σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το εμβόλιο είναι δικαίωμα και προνόμιο μαζί. Ένα διαβατήριο για να ανακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας αλλά κυρίως την κοινή μας ζωή που τόσο έχουμε στερηθεί. Θερμές ευχαριστίες στον “Αντωνάκη” μας Γιώργο Κωνσταντίνου και την «”Ελενίτσα” μας Μάρω Κοντού. Ζέσταναν τις καρδιές μας..».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03