search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Είκοσι φωτογραφίες από τα υπερ-εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Photos)

13.02.2021 19:30
Είκοσι φωτογραφίες από τα υπερ-εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Photos) - Media
 

Μία αίσθηση του μεγέθους των δύο υπερ-εμβολιαστικών κέντρων, του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου στο Μαρούσι και του υπερ-εμβολιαστικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, δίνουν είκοσι φωτογραφίες από τους εν λόγω χώρους. 

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

«Εδώ καταρχάς να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση ‘’Ελευθερία’’. Ξεπεράσαμε χθες τους 500.000 εμβολιασμούς, έχουμε κλείσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο ραντεβού. Είμαστε απολύτως συνεπείς στη δέσμευση την οποία έχουμε αναλάβει να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων πού λαμβάνουμε κάθε εβδομάδα. Εδώ στο Μαρούσι είχα την ευκαιρία να επιθεωρήσω σήμερα, το πρώτο από τα τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα τα οποία έχουμε οργάνωσει προκειμένου να αυξήσουμε σημαντικά την καθημερινή δυνατότητα εμβολιασμών. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διότι έχουν στελεχώσει το κέντρο αυτό, το οποίο θα λειτουργεί σε πρώτη φάση από τις 8 μέχρι τις 8 με δυνατότητα διεύρυνσης ωραρίου σε ένα χώρο ασφαλή αλλά επιτρέψτε μου να πω και καλαίσθητο.

Χαρδαλιάς: «Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρέξαμε τις διαδικασίες»

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρέξαμε τις διαδικασίες που χρειάζονται, ώστε να μπορέσουμε να προσθέσουμε 396 ακόμα γραμμές, εφόσον η εφοδιαστική αλυσίδα των εμβολίων, μας το επιτρέψει. Ήδη παραδίδουμε τα δύο πρώτα σήμερα, εδώ, στο Μαρούσι και στη Θεσσαλονίκη, τα οποία τη Δευτέρα σταδιακά μπαίνουν στην προσπάθεια που γίνεται σε όλη τη χώρα για τους εμβολιασμούς. Από τη Δευτέρα χωρίς ταλαιπωρία οι πολίτες και εδώ της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης σιγά-σιγά έχουν τη δυνατότητα μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές να μπορέσουν να προχωρήσουν και να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες μονάδες και γραμμές εμβολιαστικές, στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλη τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04