search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 03:29
MENU CLOSE

«Άδειασμα» Σκέρτσου σε Ταραντίλη και Μενδώνη για Λιγνάδη

23.02.2021 07:41
«Άδειασμα» Σκέρτσου σε Ταραντίλη και Μενδώνη για Λιγνάδη - Media

 

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος βρίσκεται στο Μαξίμου -έχοντας μετακομίσει εκεί από την γενική διεύθυνση του ΣΕΒ- προκειμένου να συντονίζει την κυβέρνηση και να κάνει «αθόρυβη» δουλειά πίσω από τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι χθες έδωσε συνέντευξη για να μιλήσει για την υπόθεση Λιγνάδη δείχνει ότι τα πράγματα στο πρωθυπουργικό επιτελείο δεν είναι καθόλου καλά.

«Η παραίτηση Λιγνάδη ζητήθηκε και δόθηκε την ίδια μέρα με την συνέντευξη θύματος που έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες σε βάρος του Λιγνάδη», είπε χθες στα «Παραπολιτικά  90,1» ο Σκέρτσος, παρουσιάζοντας μία διαφορετική εκδοχή απ’ όσα είχε πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, αλλά και η υπουργός Πολιτισμού.

Οι δύο προαναφερθέντες είχαν ισχυριστεί ότι η παραίτηση Λιγνάδη ήταν δική του επιλογή και προσωπική υπόθεση -συνδέοντάς την, μάλιστα, με «προσωπικούς λόγους».

Όπως σωστά σημειώνει το matrix24 ο Σκέρτσος παρουσίασε μία εκδοχή που θέλει την κυβέρνηση να έχει «ζητήσει» την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη -άρα, είτε Ταραντίλης-Μενδώνη δεν έλεγαν την αλήθεια, είτε το Μαξίμου θα ήθελε να μην περίμενε η Μενδώνη πότε θα υπέβαλλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46