search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:51
MENU CLOSE

Υπόθεση Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση και το 1984 (Video)

23.02.2021 16:09
Υπόθεση Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση και το 1984 (Video) - Media
 
Ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, αναμένοντας τις εξελίξεις, καθώς την Τετάρτη έχει κληθεί στον ανακριτή για να καταθέσει, μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά.
 
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μηνυθεί το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η μήνυση εκείνη τελικά αποσύρθηκε.
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.
 
Αρχικά χαϊδεύοντάς το αγόρι και στη συνέχεια επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε μεταξύ άλλων «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας και οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
 
Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει.
 
Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου, τότε, απέσυραν τελικά την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.

Πηγή: Mega / tovima.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:51