search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Η στήριξη της Ζέτας Μακρυπούλια στον Σπύρο Μπιμπίλα και η αιχμηρή σπόντα

27.02.2021 10:12
Η στήριξη της Ζέτας Μακρυπούλια στον Σπύρο Μπιμπίλα και η αιχμηρή σπόντα  - Media

 

Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάχθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια. 

Με ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια στήριξε δημόσια τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά τις κατηγορίες ότι δεν μπήκε αξιοκρατικά στη θέση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» από τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν θυμάμαι καλά ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ μετά από εκλογές. Νόμιμη και αξιοκρατική διαδικασία. Δεν του έγινε κάποια απευθείας ανάθεση όπως σε άλλες περιπτώσεις…», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτηση στο Facebοοk θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στο “μέτριος ηθοποιός” του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. “Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει….”, είχε γράψει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μεταξύ όσων των στήριξαν δημόσια ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Άννα Χατζησοφιά, ο Δημήτρης Καραντζάς, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ζέτα Δούκα, ο Μελέτης Ηλίας, ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μαρίλια Μητρούση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Έτερος εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν ένας από αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, τον οποίος ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε χαρακτηρίσει «μέτριο ηθοποιό».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παράφρασε τον τίτλο της σειράς «Έτερος εγώ» σε «Μέτριος εγώ» για να δείξει έμπρακτα ότι τάσσεται – όπως δεκάδες άλλοι ηθοποιοί- ότι στηρίζει τον πρόεδρο των Ελλήνων ηθοποιών.

Η εικόνα αυτά αναπαρήχθηκε από πολλούς άλλους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που θέλησαν να στηρίξουν τον Σπύρο Μπιμπίλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59