search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:35
MENU CLOSE

Καινούργιου: Η άγνωστη ιστορία με τον Σπύρο Μπιμπίλα

28.02.2021 17:05
Καινούργιου: Η άγνωστη ιστορία με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Media

 

Ένα περιστατικό που συνέβη στην αρχή της καριέρας της, όταν ήταν 18 ετών, στην οποία είχε εμπλακεί και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έγραψε 

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών… Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα”» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια, αποδεικνύοντας και εκείνη με τη σειρά της πόσο αγαπητός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο.

«Σ’ ευχαριστώ Γλυκειά μου Κατερίνα που θυμάσαι και θυμίζεις….Στον “όμορφο” κόσμο μας πολλοί ξεχνάνε και τι έκαναν και ποιοι τους ευεργετησαν…Όμως τώρα η άνοιξη θα ξαναρθει», της απάντησε δημόσια ο ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30