search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ανελέητη μάχη στη prime time – Ποιο πρόγραμμα έκανε μόλις 4,2%

03.03.2021 11:08
Τηλεθέαση:  Ανελέητη μάχη στη prime time - Ποιο πρόγραμμα έκανε μόλις 4,2% - Media

Χθες βράδυ ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς από τη μια είχαμε τις Άγριες Μέλισσες (με το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου) να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και από την άλλη Survivor και MasterChef.

Στην αναμέτρηση των τριών ήρθε να προστεθεί και το δεύτερο επεισόδιο του Battle of the Couples το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Είναι η ακριβότερη παράγωγη του Alpha και οι συνεχόμενες χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης, έχουν αρχίσει να προβληματίζει σοβαρά πλέον τους ιθύνοντες του σταθμού.

Το Survivor είχε για ακόμα μία μέρα κόντρες, εντάσεις, και ένα συμβούλιο με ανατροπή στην ψηφοφορία.

Το MasterChef είχε αποχώρηση, ενώ στις Άγριες Μέλισσες οι τηλεθεατές είδαν τον γάμο της χρονιάς με τον Λάμπρο και την Ελένη να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ριάλιτι επιβίωσης άγγιξε σε τέταρτο το 54% και ο γάμος της Ελένης με τον Λάμπρο σημείωσε σε τέταρτο το 32,1%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε 35,2%, οι Άγριες Μέλισσες 27,6%, το MasterChef 23,8% και το Battle of Couples το μονοψήφιο 4,2%.

Στο γενικό σύνολο το Survivor σημείωσε 32,7%, οι Άγριες Μέλισσες 29,9%, το MasterChef 18,8% και το Battle of Couples μόλις 3,9%.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50